Foredrag om ledelse, omdømme og kommunikasjon

Gode foredragsholdere inspirerer og motiverer. Nils Apeland er en erfaren og engasjert foredragsholder innen lederkommunikasjon, omdømmebygging og internkommunikasjon. Han bygger sine foredrag på teori, erfaring og beste praksis – og legger vekt på å engasjere.

Prisbelønt formidler
Et foredrag med Nils Apeland er alltid tilpasset anledningen, og leveres med stor energi. Som høyskolelærer ved Høyskolen Kristiania har Nils alltid faglig ferskvare med seg. I 2015 fikk Nils prisen ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte ved Høyskolen Kristiania.

Bredt kontaktnett
Bedre Kommunikasjon har kontakt med mange gode foredragsholdere og kan skreddersy programmet til ditt seminar eller ledermøte. I tillegg tilbys kurs i retorikk og presentasjonsteknikk med praktisk trening og personlige tilbakemeldinger til alle.

Mange virksomheter vil styrke sitt omdømme, men trenger drahjelp og inspirasjon. Dette er et foredrag om hva omdømme er, hvorfor omdømmet er viktig og hvordan å jobbe systematisk. Egner seg på konferanser, ledersamlinger og seminarer.
Ledelse kan ikke finne sted uten god kommunikasjon. Dette foredraget handler om hvorfor ledere må bli mer bevisste sin egen kommunikasjon, hva som er lederens viktigste kommunikasjonsoppgaver og hvilke verktøy og metoder sjefer kan bruke.
Et godt omdømme kan bety tilflytting og næringsvekst. Dette foredraget handler om hva de byene og regionene som lykkes gjør og hvordan de jobber. Foredraget passer for kommuner, fylkeskommuner og næringsforeninger med stedsutvikling på agendaen.
God internkommunikasjon er en forutsetning for å bygge kultur, tillit og støtte. Dette foredraget handler om hvordan å jobbe systematisk med internkommunikasjon, hvilke kanaler som virker og hvorfor. Foredraget passer for både ledere og ansatte.
Det er lettere enn noen gang å få sagt noe, men vanskeligere å bli hørt. Dette foredraget handler hvordan media tenker og jobber, hvordan gjøre en sak interessant for journalister og hvordan gjøre mediestrategien sosial.
TA KONTAKT

Ser du etter et godt foredrag?

Ta kontakt med Nils Apeland for forslag til opplegg og et pristilbud!
TA KONTAKT